dinsdag 18 januari 2011

Het Stripman-blogarchief


De afgelopen vijf jaar was ik te vinden op het Volkskrantblog. Dat wordt nu naar aller waarschijnlijkheid gesloten. Collega-bloggers maken zich zorgen over het verdwijnen van hun blogarchief. Ik niet, ik heb alle teksten en tekeningen netjes opgeslagen.

Lang niet alles wat ik ooit op het oude blog plaatste is zo geweldig dat het voor de hele internetwereld beschikbaar moet blijven. Niet alles hoeft voor eeuwig bewaard te worden. Maar sommige blogs blijken, jaren na plaatsing, nog dagelijks nieuwe lezers te trekken. Het zou jammer zijn als die over een paar weken voor een dichte deur komen te staan.

Af en toe zal ik hier een dus oud verhaal opnieuw plaatsen. Ik ben benieuwd of ze nog steeds actueel zullen blijken te zijn...

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Ook een methode natuurlijk.
Het een sluit het ander niet uit trouwens.
Succes, ik bljf je volgen.
Al besloten om ook op de OBA voorpagina je aankondigingen neer te laten zetten. Ik had je al bijna zover ;-)

de Stripman zei

@aadverbaast - Op den duur ontstaat hier vanzelf weer een mooi nieuw archief. Maar dan met de beste stukken van het oude blog en hopelijk veel mooie nieuwe dingen.

OBA heb ik in mijn webbrowser bij de favorieten opgeslagen. Ik wacht even af of de leuke bloggers er de overhand krijgen. Zo ja, dan kom ik ook...;o)

Beukmans zei

Ja tsjeetje hé ik heb me ook maar laten overhalen door Aad's enthousiasme, dan kun jij toch niet achterblijven?

de Stripman zei

@beukmans - OBA ziet er prima uit en een 'voorpagina' is een mooi iets. Maar zoals gezegd... Om nu mijn stukje daartussen te plaatsen... Ik heb nog teveel twijfels...

Beukmans zei

Ha ik sta er inmiddels tussen en het voelt goed ;)
Neem lekker de tijd ik weet je inmiddels toch te vinden, hèhè.